zondag 23 januari 2011

Mijn kind ? Zijn kind ?

"Aanschouw je graf!" zei de man in het trainingspak.Wanneer Tom deze woorde hoorde, werd hij lijkbleek en stond verstijfd van de schrik."Wie ven jij ?!" vroeg Tom met een angstige stem aan de vreemde man in het trainingspak. "Herken je me dan niet ?"  Vroeg hij. Tom keek nog eens goed en plots kreeg hij een duidelijk beeld van de man. Tom riep met een boze, verraste stem :"ERIK?!? Ben jij dat ?" De man in het trainingspak begon heel angstaanjagend te lachen en antwoorde : "dat heb je goed gezien Tom , zo lang is het toch nog niet geleden dat wij elkaar ontmoet hebben. Tom dacht diep na en herrinerde zich zijn laatste ontmoeting met Erik , dit was ongeveer 3 maanden geleden in een bar waar Erik slaande ruzie had met Olga , wie nu Tom's vriendin is.
"Wat wil je van me ?" schreeuwde Tom. "Het enigste wat ik wil is men vrouw en kind terug,maar daarvoor zal ik je eerst uit de weg moeten ruimen." Tom wist niet wat hij hoorde. "Jouw kind? Je bedoeld mijn kind zeker !" schreeuwde Tom. Erik Barste in lachen uit  en zei :" Ze heeft het dus nog niet verteld dat ik de vader was ?"
Tom werd woest , zakte ineen en begon te huilen. "Nu is jouw tijd gekomen !" zei Erik en strompelde Tom's richting uit met een grote Braziliaanse machete in zijn hand. Tom zat met zijn in Erik's richting. Net toen Tom Erik hoorde naderen, greep hij de schop die naast hem lag, degende waarmee Erik het graf hat gedolven , draaide in 1 snelle beweging om zijn as en raakt Erik vol op het hoofd. Erik viel in het graf waarna Tom het op een lopen had gezet.